top of page
Търсене
  • Снимка на автораCircus Ivanov

Цирк Иванов със специален HALLOWEEN EDITION 2023

Тази година за първи път и нашият екип реши да отбележи така популярният Halloween,но с тематичен спектакъл. И понеже не сме фенове на хоръра и злото, а по-скоро защитници на усмивките и веселието, оформихме сценарий базиран на хумора и забавлението. Проектирахме специално за събитието нова циркова шатра с тематичен дизайн, декори и интериор и приключението започна...


И докато другите търсят истинският смисъл на Вси Светии, ние виждаме в този празник най-вече деца с костюми, събиращи лакомства, тикви и доза черен хумор.

Подбрахме малко на брой, но подходящи за темата циркови жанрове като илюзии и фокуси, огнено шоу, акробатика, въздушна гимнастика, лазерно шоу и др.

Поканихме за проекта и двама от най-добрите клоуни, стъпвали на нашата сцена - бразилската стихия Раул Вейга и българската фурия Борко Първанов, за да сме сигурни, че смехът ще бъде пътеводна светлина в тази на пръв поглед тъмна и страховита хелоуинска атмосфера. Разбира се не може една продукция на цирк Иванов да не срещне публиката с любими филмови герои, затова специално участие в спектакъла ще вземат Уенздей Адамс и лудият й чичо Фестър, които ще превърнат всяка трагедия в комедия. За феновете на Монстър Хай също имаме страхотно изпълнение. Ще спрем дотук и няма да ви разкриваме повече, защото какво е едно преживяване без приятни изненади!

И за да разчупим стереотипа на едно цирково представление и доставим още повече емоции на децата, сме подготвили косплей конкурс с вълнуващи награди. Всяко дете дошло с костюм може да участва в конкурса ни в края на спектакъла. А Лъвчето Гого и красавиците от Монстър Хай ще бъдат почeтното жури, което ще отличи най-интерсните участници, затова развихрете фантазията си и ни изненадайте с визия и талант! И за да няма разочаровани, всяко дете ще получи грамота за участие!



🎃 Можете да споделите празника с нас и нашият специален Halloween Edition само от 26 октомври до 5 ноември на бул. Околовръстен път 214 . Нашите домакини и приятели от Sofia Ring Mall са осигурили и безплатен автобусен транспорт на всеки 30 минути от и до метростанция Бизнес парк, за да стигнете до нас бързо и лесно от всячка точка на София!

👉 Начални часове на спектаклите:

делнични дни 18:30ч.

събота и неделя 11:00ч. и 16:30ч.

02 ноември почивен ден


🎫Билетите вече са в продажба на всички каси на EasyPay и онлайн тук




2107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page