top of page
Търсене
  • Снимка на автораCircus Ivanov

Коледен цирк в София

През далечната 2010 година нашата трупа изнесе Първият Софийски Коледен цирк и нареди София до останалите европейски столици, които традиционно предлагат на семейната аудитория този вид преживяване. Следващата година организирахме Коледен цирк в морската ни столица, а от 2014 до 2018г. върнахме традицията отново в София, като циркът бе позициониран в ж.к. Младост срещу сградата на общината. След известно прекъсване тази година София отново може да се наслади на нашият Коледен цирк, но този път събитието е по-вълнуващо от всякога!

Какво ново тази година?

Локацията е необичайна, разпънали сме шатра в амфитеатъра пред входа на Sofia Ring Mall, място което предлага не само удобство за посетителите, но и чистота, комфорт и светлина. И за да оживее коледният дух и стоплим детските сърца, сме проектирали и реализирали специално за зимни условия нова шатра, много по-добре отоплена и уютна, с приказен интериор и украса.

За първи път спектакълът се разпростира на две сцени!

Тази година не просто ще има цирк за Коледа, а Коледа влиза в цирка и го превръща в тематична приказка за цялото семейство. Ще ви разкажем историята на нашият талисман Лъвчето Гого, ще ви поканим в неговият дом и ще проследим заедно в стихотворна форма как той се готви за Коледната нощ. Ще посрещнем заедно неговите приятели, ще подреждаме подаръци и ще готвим коледни бисквити...

Ще има разбира се и специални гости - самият дядо Коледа и пакостникът Гринч! В приключението на нашият герой се преплитат песни , танци, въздушна акробатика, жонгльорство, баланс, светлинни ефекти, очарователни домашни любимци, фокуси и много смях!

Проектът е пилотен за нашата трупа, в него вземат участие доказани професионалисти, за които няма невъзможна роля в цирка, а новото лице в екипа е младият италиански артист Франческо, който идва за първи път в България. Ще ви издадем и още една малка тайна - само ролята на непредвидимият Гринч се играе от четирима артисти с различни умения! Но да спрем дотук, за да не разваляме изненадата!



Каним ви на това топло и уютно завръщане в детството с аромат на захарен памук!Очакваме ви заредени с коледно настроение и готови за приключение, и не забравяйте да се сдобиете с билети предварително, защото свършват бързо!

Спектаклите започват от 8 декември, нека заедно изпратим с много смях и щастливи емоции 2023 година, да споделим коледни пожелания и създадем красиви спомени!


Билети можете да закупите на всички каси на EasyPay

и онлайн тук:





380 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page