top of page
koriza subitie6.jpg

Вие сте родител и трудно отделяте детето от телефона или таблета?
Подарете му едно събитие, като никое друго!
Тематичен спектакъл, в който професионални циркови артисти влизат в ролята на анимационни и филмови герои, за да ви пренесат в свят извън реалността!
Спиращи дъха акробати, виртуозни балансьори и жонгльори, велофигуристи, комици и актьори в компанията на любимите Пес Патрул, Кралица Елза и Олаф, Трансформърс, Смърфовете, Марвел и ДС супергерои...и още, и още... С участието на артисти от Германия, Швейцария, Украйна и България! Незабравимо преживяване, което дълго ще блести в очите на децата.
Не се бавете, а си грабнете хубави места веднага, за да сте близо до сцената!

А звездата на вашето дете може да изгрее в нашият весел и изпълнен с танци и игри косплей конкурс! Достатъчно е да дойде на събитието с костюм на любим анимационен или филмов герой и освен страхотно забавление, може да спечели и награди!

Като допълнителна екстра сме осигурили и възможност за снимки с част от героите със специалният VIP Foto достъп! Можете да запечатате десетки кадри на вашето дете с любимите му герои с ваш телефон или фотоапарат, като си набавите специалният VIP Foto достъп билет. Тези билети са с ограничен брой!

Cartoon Circus сбъдва най-съкровените детски мечти!


ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ: 

Бургас 04.02

Хасково 11.02

Русе 18.02

Пазарджик 25.02

Велико Търново 10.03

София 30.03

bottom of page