top of page
Търсене
  • Снимка на автораCircus Ivanov

"Завръщане..."

Актуализирано: 13.04.2021 г.

Изминалата една година бе като страшен филм за всички нас, бродеща зараза, маски, мрачни прогнози...но човешката природа е програмирана винаги да се бори и да търси светлината в тунела. Времето на лишения и трудности ни доведе и до някои положителни неща! Станахме по-човечни и сплотени, имахме време за семейството и време за мечти...въпреки всичко. Всеки от нас работи по нови проекти в очакване на среща с публиката, събрахме нови приятели по пътя към новият игрален сезон.

Артисти, работещи предимно в чужбина избраха манежа на цирк "Иванов" за завръщането си пред българска публика, което ни прави много щастливи. Една млада изгряваща звезда, единствената българка, завършила престижната циркова академия във италианският град Верона също се завърна към майчините си корени, макар да е израснала в Италия.



Стартираме националното си турне тази година под заглавието "Завръщани..." с надеждата то да е началото на завръщането към нормалният живот, към усмивките на публиката нескрити под маска, към искрения смях и емоции без страх.

Тази година за първи път в нашата история ще носим с гордост и отговорност логото на Национален фонд "Култура" - наши партньори, с чиято финансова подкрепа нашето изкуство има възможност да стигне до своята публика. Нашият екип е изключително благодарен за подадената от тях ръка и ще продължи да поднася творчески продукти с висока художествена стойност, защото само заедно, с усилията на всеки човек, на всяка институция, на всяка медия човечеството ще се завърне към нормалността, към чистите човешки отношения и близост, към щастливите детски очи...



408 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page