top of page
Търсене
  • Снимка на автораCircus Ivanov

Rock Circus

Актуализирано: 14.10.2022 г.

От години нашият креативен екип създава тематични циркови номера и цели спектакли, участва в различни събития и винаги търси нова тръпка. През 2021г. се роди идеята за новият ни спектакъл - цирк за възрастни с музика на живо...Споделихме концепцията си с Национален фонд "Култура" и срещнахме в тяхно лице партньор, чиято подкрепа бе ключова за проекта.

Rock Circus приветства всички любители на съвременните циркови изкуства и рок музиката. Концептуален цирков спектакъл без животни, което значи само едно – изпитание на човешките способности и емоции на макс през цялото време.

Подготвили сме ви зрелищен спектакъл, изпълнен с опасни въздушни акробатики, пироефекти и смайващи номера.

От 12 до 23 октомври в Бургас, а локацията е стратегическа - до мол „Плаза“. Представленията ще са всяка вечер от сряда до неделя с начало 20.00 часа.

Търсите забавление, тръпка и селектирана музика?

Rock Circus е вашето място. За първи път в България ще се проведе цирков спектакъл с рок музика на живо. Комбинацията от циркови и музикални артисти прави представлението уникално по рода си. Разликата ще усетите в динамиката и ритъма на пълни обороти. Доведете цялото семейство или вземете приятел. Събитието е подходящо за деца над 10-годишна възраст.

Насладете се на живо на рок парчета от седемдесетте до днес заедно с любимата група на мнозина „Мистър Вагабонд“. Те ще забиват докато наблюдавате въздушни атракции, пол денс, жонгльори, балет, акробати и др.Представяте ли си атмосферата на рок сред цирка? Събитието ще се състои в истинска циркова шатра, специално построена за събитието с кръгъл манеж, сцена и амфитеатър. Обстановката е изпълнена с романтика, светлини и ефекти, комбинираща класически цирков декор със съвременни изпълнения. Всеки детайл е важен, именно затова се готвим повече от година за този спектакъл.

Rock Circus ще ви срещне с циркови артисти от различни краища на света - България, Украйна, Швейцария, Киргизстан и Италия. Сред тях са и гинес рекордьорката по жонглиране с камшици Силвия Росат и единствената българка, която е завършила престижната циркова академия във Верона, Италия – дългокраката гимнастичка Кетлин Куадрелли.

Акробати на ролкови кънки ще ви изправят на нокти, а границите на възможното ще прекрачат млади огнени артисти. В тази нажежена обстановка, изпълнена с рок музика, акробати и танцьори, ще вкусите нови емоции и преживявания.

Всичко това е подплатено и със здравословна доза комедия, защото смехът е здраве, а ние ще се погрижим за вашето.

Готови ли сте за Rock Circus?

Подарете си незабравими деветдесет минути с тази взривоопасна компания. Станете част от първия български съвременен концептуален цирков спектакъл с музика на живо. Почувствайте магията на цирка в един нестандартен рок концерт.

Не пропускайте да вземете своите билети преди съседите! Запазете датата в календара си, местата са ограничени. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ и съдействието на Община Бургас.

Билетите са вече в продажба в следните обекти:

всички каси на EasyPay,

магазини Tehnopolis,

магазини Office 1 Superstore,

бензиностанции OMV,

книжарници Orange,

и онлайн тук:ИЛИ


316 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page