top of page
Търсене
  • Снимка на автораCircus Ivanov

CARTOON CIRCUS

Най-новият ни проект създаден с много любов към децата, техните мечти и спомени! В последните десет години цирк "Иванов" винаги е включвал поне един атракцион в програмата си с герои от анимационните и игрални филми. Присъствието на познат любим персонаж от екрана винаги е носило не само радост, но и сигурност и доверие на най-младата детска аудитория, която влиза за първи път под купола на цирка. Тази среща винаги е помагала на най-малките да се отпуснат и обикнат цирковото изкуство през двата часа прекарани в цирка, да запомнят щастливи емоции и сбъднати мечти. Идеята за детски тематичен цирков спектакъл изграден изцяло върху популярни анимационни филми се роди отдавна, но като всяко хубаво нещо изискваше своето време за подготовка. Днес екипът на цирк "Иванов" с гордост представя най-новата си продукция CARTOON CIRCUS, едно събитие без аналог , което децата дълго ще помнят с усмивка.

Талисмана на цирка Лъвчето Гого е поканил най-обичаните изпълнители, сред които Елза и Олаф, Маша и Мечокът, Калинката и Черният котарак, Бъмбълби и Оптимус Прайм, Спайдърмен, Супермен, Хълк, Батман,Капитан Америка, Смърфовете, Мики и Мини, Доналд и Дейзи, Мечо Пух, Райдър и Пес Патрул и др.,

Концепцията на CARTOON CIRCUS е да откъсне децата от реалността на сивото ежедневие, да ги потопи в светлини, цветове и удивителни герои, да накара децата също да се чувстват специални, да вярват в себе си и да станат част от звездната плеяда! Да, точно така, те не само ще гледат спектакъл, но ще могат да покажат своите костюми, грим или маска, да се включат в нашият косплей конкурс и дори да спечелят много интересни награди. Сигурни сме, че всяко дете има костюм на своя любим герой в гардероба си и с радост ще влезе в роля и ще преживее събитието CARTOON CIRCUS по най-забавният начин!

Премиерата е на 13 февруари в София в зала Универсиада!

Супергерои акробати, Трансформъри и Пес Патрул ще взривят сцената, любими Дисни принцеси и пухкави любимци ще разтопят детските сърца, а весели скечове ще разтърсят залата от смях!

Билетите вече са в продажба, а местата силно ограничени!

Билети онлайн:





И в следните обекти: EasyPay Tehnopolis Office 1 Superstore Orange OMV Български пощи и Билетен център НДК


7934 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page