Търсене
  • Circus Ivanov

АртРестарт 2020

2020 година бе изключително трудна за целият културен сектор в световен мащаб.По време на извънредното положение през март си стояхме вкъщи на прозореца,наблюдавахме самотните камиони на цирка,сякаш забравени от света...

Тогава си дадохме сметка какво всъщност притежаваме,една красива уютна зала,която би посрещнала с радост много артисти ,които също като нас са изживели липсата на контакта с публиката си. Роди се идеята за събитието АртРестарт в цирк "Иванов"! Поканихме талантливи български творци ,да рестартират по един различен и оригинален начин комуникацията с почитателите си.да представят своето изкуство в различна среда,под купола на цирка,камерно,задушевно...романтично. Ковид кризата ни научи,че няма по-пагубно за човешката природа от отчуждението и дистанцията,че само с обединение и взаимопомощ ще излезем съхранени от това изпитание. И колкото по-богат е културният живот в момента ,толкова по-леко ще се върнем към нормалността.

Дълго време търсихме подходящо място за този проект и ето,че съдбата ни срещна с The Mall...

The Mall празнува своя десети рожден ден и какъв по-хубав подарък от серия незабравими събития. Ще построим един малък вълшебен свят на паркинга на The Mall ,на бул. Цариградско шосе.Благодарни сме на нашите домакини ,че прегърнаха идеята и работят наравно с нас за реализацията й. С нетърпение очакваме под купола на цирка младият,но феноменален илюзионист Зайн ,който буквално ще омагьоса публиката. Страхотните актьори от Театрална къща Мариета и Марионета ,които ще ни върнат в детството и ще ни покажат за първи път куклен театър в цирка. Ще изживеем едно фантастично шестчасово парти с DJ Diass,не случайно наречено "Circus of dreams",Невероятните танцьори на ансамбъл София 6 ще разтърсят паркинга на The Mall с богата фолклорна програма.Принцесата на Цирка по традиция ще проведе своята "Благотворителна езда " с прекрасните си кончета.Очакват ни и няколко концерта на изпълнители от "Гласът на България".Събитието ще бъде съпътствано от фотоизложба на Радослав Петков,който ще ни разкаже за децата и природата в снимки....и още куп изненади!

Бъдете с нас ,да рестартираме заедно !

Очаквайте скоро подробна програма на нашата страница фейсбук!

399 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Rock Circus

CARTOON CIRCUS